16 Eylül 2009

Ikea


Bu seferki alisveris turumuz tamamen defneye yaradi. Aslinda ikea'ya defnenin nanny'sinin odasini almak icin gitmistik. Ama yine birsürü ivir zivir toplayip geldik :-) Yuradaki motorik oyuncagini daha orada begendi, simdi ise hergün oynuyor. Birde renkli plastik bardaklar var ya onlardan aldik. Harika seyler bütün gün onlarla oynuyoruz...




Renkli halilar aldik.Sanki bizim icimizde renklendi. Kizim yürümeyi daha bi gelistirdi. Saridan maviye, yesilden kirmiziya önce Defne sonra anne sonra baba :-) Bide dönen sandayelerden aldik. Cokta iyi yapmisik, defne koltugunu hemen benimsedi birde bize komutlar veriyor, döndürün beni diye. Ama alirken yanlislik yapmisim, cünkü bu koltuk son saniye alisverisiydi. Esim kasadayken bende gittim bu koltugu aldim. 2 parcadan olusuyor. Ben aslinda mavisini alicaktim. Ama böylece alti ve semsiyesi kirmizi/turuncu oldu, koltugu ise mavi. Biz böyle daha cok begendik. Eger alirsaniz mutlaka sizde yanlislik yapin :-)

5 yorum:

Primarima dedi ki...

Ayyy ne güzel yaa ikeaya gidemiyorum bir türlü :( çok istiyor çok özeniyorum ama :))
ne güzel şeyler alıp dönmüşsünüz.Güle güle kullansın minnoş.

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

ne güzel şeyler almışsınız öyle.halılara bayıldım tam zıp zıp atlamalık. zaten o koltuğu çok beyeniyordum.Güle güle dönsün Defnecik.

ruhdagı dedi ki...

Ikea delisi biri olarak alınanlara tam not verdim :)

Renkli halılar ve o dönen koltuk şahane. Ben bile kendime almak istiyorum o koltuktan :)

Defnenin Annesi dedi ki...

@ Prima Rima: cocuklar gercekten bir evi renklendiriyormus :-) bana kalsa her hafta gideriz ikea'ya ama yolu biraz ters geliyor bizede.

@Ceyda:Tesekkür canim...

@ruhdagi: o dönen koltuga biz bile oturuyoruz, gercekten cok rahat...

erim onat dedi ki...

renkli halılar süper olmuş harika bir fikir..

Bunlarda ilginizi cekebilir

Related Posts with Thumbnails