10 Eylül 2009

Reloaded Mama Sandalyesi Tripp Trapp


Sevgili arkadaslarim Ebru ve blog arkadasim Banu'nun tavsiyesi üzerine almistik mama sandelyemizi. Stokke Trip Trapp ve hala cok memnunuz. Defne icin okadar cok olur olmaz sey aldik ki, ama bu ürün kesinlikle parasini hak ediyor. Belki chicco veya peg perego'ya göre biraz daha pahali ama gercekten cok kullanisli. 1 yil sonra kaldirmaniza gerek yok ve evinizde asla fazlalik degil. Cocugunuzla birlikte büyüyor, en önemliside cocugunuz sizinle ayni masayi paylasiyor ve yemek yemek daha bir zevkli oluyor. Ama alirken baby-set ve kemerini almayi unutmayin.

Mama Sandelyesi tik

Nerden alabilirim :City´s Nisantasi NEST

Kanyon AVM NEST

8 yorum:

Yelish dedi ki...

beyazina bayildim,tam benim mutfak masama gore...offf simdi bu yapilirmiydi bana..
Hic emin olamamistim,rahat degil gibi gozukmustu bana bunlar ama bu kadar mennunsan almaya degerdi demek ki
hmmmmmmmm
hmmmmmmmmmmmmmm

daha araba koltugu var sirada ..simdi high chair degistirmek icin beklemek lazim....uhhueeee

Efsun dedi ki...

aynen bende katiliorum yazdiklarina, bizde leon can a cok ivir zivir aldik ama verdigimiz paraya degdi bu sandalye icin, bencede aldigimiz en iyi kararlardan biriydi. leon can da memnun hayatinda yemegini yerken:) sevgiler

a.y. dedi ki...

ya çok rahatsız görünüyor ama bu sandalye??

banu dedi ki...

tavsiye ederken beğeneceğini biliyordum :)) dönüp düşündüğümde aldığım tüm eşyalar arasındaki parasını en çok hakeden parça bu gerçekten...

Defnenin Annesi dedi ki...

@Yeliz: Araba koltugu bizimde listemizin üstlerinde yer aliyor. Ama daha arastirma firsati bulamadim. Ama Tripp Trapp gercekten iyi bir sandalye...

@Efsun: Ben önce fresco yu cok begeniyordum, cünkü mama sandelyesinide almanyadan tasimak istemiyordum. Ama iyiki tasimisim :-)

@anne yazar: rahatsiz gözükebilir ama cok rahat :-) gercekten.

@banu: tavsiyen icin tekrar cok tesekürler canim.

Efsun dedi ki...

araba koltugu deyince eger arabanizda isofix yoksa, koltugu sabitlemek icin bu koltugu tavsiye ederim. cocuk büyüyünce önündeki fangkörper cikarilip normal emniyet kemeri takiliyor. burada stern tv de cikti, testten aldigi notlardan ötürü. ben gayet memnunum. ilk basta cok rahatsiz edici gibi görünsede alisti leon can, hic problem cikarmiyor yani. bi bak derim ben:)
http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/Autositze/9-18-kg/group/314/product/353096/L/1/Kinder-Autositz-infinity-pro.a833.0.html

Yelish dedi ki...

Araba koltugunu Ilyas;in boyu ve kilosundan dolayi degistirme zamanimiz gelmis.Artik arkaya degil , one bakarak - yani beni seyrederek seyahat edecek beyefendi :)
Bu aradacok hosuma giden birsey ogrendim.Koltugu ilk monteederkennasilemin olacagiz demistik satan magazaya ,ya dogru takamazsak.Itfaiye'ye gidersek bizim icin takiyorlamis YASASINNN Itfaiyecileri gorucez diye sevinirken ben esim daha koltugu bile secemedigimizi hatirlatti bana :)
EFSUN supersin , hemen bakiyorum

Bu arada eski yazilarini goremiyorum ben ? fazla sayfa bakinmaktan cok muyoruldum acaba ?
Dogumgunu alternatifleri postumda link verecektim senin bir yazini ,bana ilham veren anne olarak :)))

Defnenin Annesi dedi ki...

@efsun: arabakoltugu tavsiyesi icin tesekkurler. Simdi onudami almanyadan tasiyacagiz. Bakayim bi buralardada varmi. Yoksa yine kararinca olacagiz.


@yeliz: ya sorma eski yazilarimin hepsi yanlislikla silindi :( cok uzulmustum o gun. Itfayicilerin fotolarini blogunda gorucez mi? ;)

Bunlarda ilginizi cekebilir

Related Posts with Thumbnails