21 Haziran 2010

mümkünse biraz evimde oturmak istiyorum


Bu aralar cok geziyoruz, esimin baska sehirlerde isi oluyor bizde arkasina takiliyoruz. Eskisehir, Balikesir, Izmir ve nihayet yine Istanbul. Izmir müthis sicakti resmen cehennem, 45 derece, akillara zarar. 2 gün kaldik, defne babaannesi ve halasi gördü. Bir gece alsancaga gittik, istanbul'un kalabaligindan sonra izmir resmen bir tatil kasabasi gibi geliyor insana. Okadar cok sehirlere gidiyoruz ama en güzel Izmir :-)) Sonra sevgilinin Istanbulda isi cikinca apar topar geri döndük. Oysa daha 2 gün gümüldür veya cesme yapacaktik ama kismet degilmis.
Sevgili haftaya yine izmire gidelim diyor ama ben mümkünse biraz evimde oturmak istiyorum.

Defne araba ve ucak yolculuguna alisti. Yolculuklarimiz cok rahat geciyor. Toplamda 20 ucak yolculugu ve 10-12 araba yolculugu (6-7 saatlik) yaptik, o da alisti bizde alistik. 30 dakikada bavullarimiz hazir oluyor, bu konuda cok iddialiyim :-)

Kitap okuyorum zaman buldukca, "Suc ve Ceza" yi tam 2 yilda bitirmistim, sorun bende saniyordum ama sorun kitaptaymis. Simdi elime aldigim her kitabi 2-3 haftada bitiriyorum. Hemde bunca isin arasinda. En son "Mieses Karma" diye almanca bir kitap okudum, almanca okuyanlara siddetle öneriyorum, cok güleceksiniz.

Home office yapmaya devam edecekmisim gibi gözüküyor. Calistigim sirketle yeniden anlastim, birde 2 dev sirketle görüsmem vardi, benim acimdan gayet olumlu gecti. Ama sanirim biraz daha evden calismaya devam edecegim, ayda bir seferde toplantilar icin almanyaya gidecegim. Sanirim herkes icin en iyisi böyle olacak.

Yeni Aupair'mizin gelmesine az kaldi. Ben bu isi baya bir söktüm, sanirim uzun yillar evimizde sürekli yeni bir au pair olacak :-) esim gel sana bir au pair agency acalim deyip duruyor :-)

Tatil'e Eylülde gidecegiz, herkes geri döndükten sonra ve sicaklar biraz azaldiktan sonra. Ben alisamadim yaaa öyle 40 derece sicaklara resmen beynim duruyor. Ondan öncede sanirim 2-3 günlügüne cesmeye gidecegiz, zaman bulabilirsek.
Birde almanya var 1 haftalik, tam 1 yil oldu gitmeyeli. Eeee zamani gelmiste geciyor bile. Hem ziyaret hem is seklinde olacak ama olsun.

Iste bizden son gelismeler...

5 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

sizin cephede durumlar bayağı hareketliymiş gerçekten :)) bizde bu yıl deniz tatiline eylülde yapacağız sabırsızlıkla bakliyorum:))

ceydabural dedi ki...

okurken bu tempona hayran kaldıgımı itiraf ediyorum ben ki geçen hafta 2gün dışarıdaydım bittim diye söylendim :)

maşallah diyeyim hem cocukla bu tempo arada kıtap da okumaya zaman süpersın valla :)

My Smitten World dedi ki...

insanin evi gibisi yok ;) bir kac gün bol gezmeli gecsin bende inan yok artik yeter gezdik biraz evde oturalim diyorum... heleki birde is icin ingiltere/fransaya gittigimde - evim öyle burnumda tütüyor resmen :)

Efsun dedi ki...

Ilahi Yeliz sorun bende degil kitaptaymis yazmana güldüm valla, kitap suc ve ceza olunca normal tabii:) Bende su an Elif Safak'in Siyah Süt'ünü okuyorum ama benim icinde sorun kitapta miy miy uzadikca uzdi, hicte sevmem yarim birakmayi bitircez artik n'apalim:)

A. dedi ki...

Şİrine :)

Bunlarda ilginizi cekebilir

Related Posts with Thumbnails