8 Ekim 2009

Bir yil önce



hersey yeniydi, kizim yeni, ben yeni anne, sevgili yeni baba, ailemiz yeni, oturdugumuz yer yeni, evimiz ve yuvamiz yeni, komsularimiz yeni, esyalarimiz yeni.
Almanyadan istanbulla geleli tam 1 yil olmus bugün...

6 yorum:

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

ne iyi etmişsiniz gelmekle.güzel günler hep devam etsin hayatınızda canım

Yelish dedi ki...

Inanmiyorum gununu hatiliyorsun.Demekki bu gelis iz birakmis, hayirlisi olmustur umarim.
Ben hic hatirlamam boyle tarihleri.
Cok yeniymis gelisiniz ,gitme planlari var mi hic ufukta ?

Defnenin Annesi dedi ki...

@ceyda: bence... insallah

@yeliz: ailem ve arkadaslarim almanyada. Insanin dogdugu büyüdügü topraklari birakmasi tabi ki zor. Türkiye vatanim ama almanyada benim vatanim cünkü sevdiklerim orada.
Ufuk baska bir ülkeye gitme tabiki olabilir. Hatta bazen kanada'ya gidelim bazen isvicreye bakalim... Hayat bizi nerelere götürücek. Belkide abd'ye geliriz :-)

a.y. dedi ki...

Canım hala yeni sayılırsınız. Türkiye artık zor bırakır sizi hem:) İnsan hep bir yerlerde birilerini bırakmaya , özlemeye mahkum gibi. Ama sevdiğimiz her insanın bir parçası bizimle yaşamaya devam etmiyor mu nasıl olsa? diye de yazmak geldi içimden .)

Adsız dedi ki...

iyi ki gelmişiz diyebiliyosan geriye dönüp baktığında, ne ala... mutlaka özlenecekler kalmıştır geride ama insan yanındakilerle de çok büyük mutluluk yaşayabilir.. Defne varken zaten aksi düşünülebilir mi? :)

Defnenin Annesi dedi ki...

@anne yazar: cok güzel yazmissin. Istanbul'da benim icin atan bir kalp vardi ben o kalbin sesi icin taaaaa buralara kadar geldim. Simdi o kalp bide minik bir kalp var hayatimda. Onlarca sevdiklerim ise benden uzakta... Ama sevdik biz bu sehri... Evimizden deniz gözüküyor, disari baktigimda iyiki gelmisim dedirtiyor.

@gülcan: iyi gelmissik diyorum. Ama insallah 10yil sonrada bunu diyebilirim. Sevgili ve defne neredeyse mutluluk orada cok haklisin...

Bunlarda ilginizi cekebilir

Related Posts with Thumbnails